torsdag 8. august 2013

Sommerferien 2013

Sommerferien i år ble åpnet med 50-årsmarkering, se eget innlegg

Etter denne klarte jeg å få til et kraftig overtråkk som førte til 1 uke men beinet godt plantet på en stol og resten med halting rundt. Etter en uke var jeg hos lege og sykehus for å utelukke brudd, men overtråkk er like langvarig affære som brudd, sa røntgenlegen -tålmodighet må til...hva nå enn det ordet betyr ;)

Dette uhellet medførte noe amputert ferie, men takket være Ola er det meste av gjøremål utført i allefall. Slik som beising av hytta, litt vedhogst (skitrasseen til fruen skulle utvides), fisking til rakfiskbutten osv. 

Noe har jo jeg også vært egnet til som dere ser av bilde;  fotograf for de som har jobbet, spise bursdagsmiddag med svigermor, grandtantekos med Othilde, besøke venner som var på sitt sted i Vest-Torpa, spille radiobingo i strålende vær.. Vi hadde besøk av en selskapssyk trost også. 

På tross av amputert ferie i forhold til fjellturene vi hadde tenkt å ta, så har vi hatt en flott ferie med knall sol og varme så og si 3 uker til ende ;) sist vi hadde noe lignende på hytta var i 2006!!
Har klart å bruke litt penger også... Dvs gavekort og penger til bursdag er omsatt til diverse smykker i Valdreslogo og Valdressølv. Det mest spesielle ble vel armringen som er laget av en sølvgaffel i Valdresmønster

Forresten! Jeg har jo klart noe mer - strikke! En ensfarget Mariusgenser ble til i løpet av de 2 første ukene og en til ble påbegynt, som ferdigstilles snart. Kommer i eget innlegg ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar